Nieuws

X-Tense is verhuist!

04-05-2023

- Verhuisbericht-
Omdat wij uit ons huidig pand groeien, gaan wij verhuizen.
De afgelopen periode is er hard #gewerkt in ons nieuwe pand en wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat.
Met ingang van 15 mei a.s. gaan wij verhuizen naar de Zuiderweg 3 te Slochteren.
Op naar nog meer mooie hoogtepunten!
Ben je nieuwsgierig geworden naar ons nieuwe pand, dan ben je vanaf 15 mei van harte welkom om met ons een kopje koffie te drinken.

verdiepingstraining 𝘝𝘦𝘪𝘭𝘪𝘨 𝘏𝘶𝘪𝘴𝘣𝘦𝘻𝘰𝘦𝘬, 𝘰𝘮𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘭𝘢𝘴𝘵𝘪𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘳𝘢𝘨 𝘦𝘯 𝘢𝘨𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦 volgen

24-04-2023

📚 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐫𝐨𝐰𝐛𝐚𝐜𝐤📚
Op maandag 13 februari mochten wij de verdiepingstraining 𝘝𝘦𝘪𝘭𝘪𝘨 𝘏𝘶𝘪𝘴𝘣𝘦𝘻𝘰𝘦𝘬, 𝘰𝘮𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘭𝘢𝘴𝘵𝘪𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘳𝘢𝘨 𝘦𝘯 𝘢𝘨𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦 volgen. (Scrol eventjes terug in onze tijdlijn voor de inhoudelijke post over de training). Katja Appeldoorn en Till Topf kwamen destijds met het fantastische idee om jezelf een notitie te sturen. Op deze notitie kon je voor jezelf de belangrijkste punten vanuit de training noteren. Katja en Till zorgden er dan voor dat deze op een random moment werden verzonden. 💌
Vandaag was de dag aangebroken dat wij onze eigen notities mochten ontvangen. En wat is dit een goede methode! De training werd weer levend. 😁 Het was bij de weekstart hoofdonderwerp van gesprek. Waar de stof even kan wegzakken wanneer je weer in je werkflow terecht komt, is dit een erg leuk middel om de training weer te herbeleven. Zo behoud je al je #kennis en praktische handvatten die je hebt mogen leren. Nogmaals enorm bedankt Katja, Till en Praktikos 📚

Bloemen

13-04-2023

𝑫𝒆 𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕 𝒗𝒂𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒕𝒓𝒐𝒖𝒘𝒆𝒏 𝒎𝒂𝒂𝒌𝒕 𝒐𝒏𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒕𝒐𝒕 𝒓𝒖𝒔𝒕
Trots op Anouschka Doddema-Sepp! Wat een fantastisch compliment. Ga zo door topper!
Tegen de stroom in, doorgaan waar anderen stoppen, geen 9 tot 5 mentaliteit en (misschien wel de belangrijkste) de mens achter de problematiek blijven zien. Doen wat werkt 💪

Teamdag van X-Tense 2023

07-04-2023

𝐓𝐄𝐀𝐌𝐃𝐀𝐆 𝐖𝐈𝐃𝐌
Gisteren hebben wij een teamdag gehad. Dit keer in het teken van ontspanning, lachen en plezier. Want naast al het harde werken is dit net zo belangrijk of misschien wel belangrijker.
Met het team hebben we 𝘞𝘪𝘦 𝘪𝘴 𝘥𝘦 𝘔𝘰𝘭 gespeeld en zijn we geëindigd met een heerlijke BBQ. 😊 Dit alles werd fantastisch verzorgd door NextAdventure in Drachten, dank jullie wel.

Autismeweek

29-03-2023

🗓 𝐀𝐮𝐭𝐢𝐬𝐦𝐞𝐰𝐞𝐞𝐤 🗓
Geen enkel puzzelstukje is hetzelfde, alle stukjes zijn uniek. Dit is ook het geval bij autisme. Ieder kind, iedere jongere, iedere persoon is uniek op zijn of haar eigen manier. Autisme is niet in één hokje te plaatsen. Welke unieke kenmerken heb jij? 😊
Het autismefonds heeft voor de #autismeweek 2023 speciale complimentenkaarten ontwikkeld die je kan versturen. 💌 Je kan ze gratis downloaden via onderstaande link!


Werkkaarten emotie- en agressieregulatie

23-03-2023

𝑰𝒌 𝒃𝒆𝒏... 𝒊𝒌 𝒘𝒊𝒍 𝒛𝒊𝒋𝒏... 𝒊𝒌 𝒘𝒊𝒍 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒆𝒏...
Voor onze emotie- en agressieregulatie trainingen hanteren wij een werkboek, ter ondersteuning van het werkboek hebben wij een aantal werkkaarten gemaakt waarin de jeugdige zelfstandig kan aangeven wat op hem of haar van toepassing is. Daarnaast kan de jeugdige ook aangeven wat hij of zij graag wél zou willen worden/leren, of juist helemaal niet. Wie ben ik nou eigenlijk? Welke eigenschappen ben ik trots op? Wat wil ik graag leren?
Voordat wij als X-Tense iets in de #praktijk brengen, wordt het eerst binnen het team getest en is bij deze ook geslaagd! 🎉 Hieruit kwam zelfs naar voren dat ook buiten de emotie- en agressieregulatie trainingen jeugd- en gezinsagogen de werkkaarten gaan inzetten.

Werkgeluk plantjes

21-03-2023

#werkgeluk
Op kantoor komen en op elk bureau staat een plantje met een persoonlijke tekst. De plantjes hebben ook allemaal guitige gekke namen, zo leuk om te ontvangen. Dat is X-Tense , mijn werkgever en mijn wergeluk. Ga jij elke dag blij naar je werk?

Vacature vrijdag

13-03-2023

𝐕𝐀𝐂𝐀𝐓𝐔𝐑𝐄 𝐕𝐑𝐈𝐉𝐃𝐀𝐆
Klik op onderstaande link voor meer informatie. Wil je direct solliciteren of heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@x-tense.nl of neem contact op met Linda 06 29 01 06 45.

Gefeliciteerd Boksend opvoeden

06-03-2023

🥊 𝗚𝗲𝗳𝗲𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗲𝗲𝗿𝗱 𝗢𝘀𝗰𝗮𝗿 𝗲𝗻 𝗕𝗼!!! 🥊
Dinsdag 28 februari hebben Oscar Hooi en Bo de Wijk hun Boksend Opvoeden certificaat behaald! 🎉
Een enorm leuke en leerzame dag. Boksend Opvoeden is een waardevolle training als aanvulling op ons al bestaand emotie- en agressieregulatie traject. Lekker sporten, bewegen of trainen om zowel fysiek als mentaal uitgedaagd te worden. Fijne tools en opdrachten om direct in de praktijk te brengen. Dus bij deze dankjewel Annie Joosten-Lamey voor het ontwikkelen van deze mooie methodiek!

Complimenten

01-03-2023

𝐇𝐞𝐲 𝐣𝐢𝐣 𝐝𝐚𝐚𝐫, 𝐣𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐭 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐛𝐞𝐳𝐢𝐠! 😊
Vandaag is het internationale complimentendag. Complimenten zijn zeer belangrijk! Ze helpen bij het versterken van het zelfbeeld, geven een geluksgevoel, een glimlach, maken iemand zijn/haar dag goed, benadrukt het #positieve en ga zo maar door. Heb jij iemand al een complimentje gegeven vandaag?
X-Tense wil graag haar #team een groot compliment geven. Voor de inzet, betrokkenheid, positiviteit en kwaliteit die zij dag in dag uit leveren! Dank jullie wel! ❤️
𝘓𝘦𝘵 𝘰𝘱: 𝘦𝘳 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘰𝘬 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘯𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯𝘥𝘢𝘨 𝘪𝘴!

Omgaan met lastig gedrag en agressie

15-02-2023

Omgaan met lastig gedrag en agressie.
Afgelopen maandag deden wij met het hele ambulante team de training ‘Omgaan met lastig gedrag en agressie’ van Praktikos gevolgd. De vorige training smaakte naar meer!
Wij krijgen binnen ons werk als ambulant hulpverlener te maken met agressie. Dat is voor ons een feit. Het is vervolgens aan ons om te kijken hoe we hiermee omgaan. Door middel van de training ‘Omgaan met lastig gedrag en agressie’ zijn we op zoek gegaan naar de verschillende soorten agressie, de functie hiervan en de meest passende reactie hierop.
Na het denkgedeelte mochten we aan de slag. Wat doet het met je als iemand heel dicht bij je komt? Hoe kun je hierin vervolgens rustig maar duidelijk jouw grens aangeven? En wat als iemand hier dan toch nog overheen gaat?
Naast het kunnen oefenen met agressie hebben we geoefend met gesprekstechnieken om escalatie te voorkomen. We mochten zelf voorbeelden uit de praktijk aandragen en Till Topf en Katja Appeldoorn speelden (erg realistisch! Wat een acteurs!) onze situaties na.
Al met al een gezellige, leerzame en mooie training waarin we veel over onszelf en ons als team hebben kunnen leren.

Vacature gedragswetenschapper

10-02-2023

𝐕𝐀𝐂𝐀𝐓𝐔𝐑𝐄 𝐕𝐑𝐈𝐉𝐃𝐀𝐆
Klik op onderstaande link voor meer informatie. Wil je direct solliciteren of heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@x-tense.nl of neem contact op met Linda 06 29 01 06 45.

Maak kennis met Matthijs

08-02-2023

𝕄𝕒𝕒𝕜 𝕜𝕖𝕟𝕟𝕚𝕤 𝕞𝕖𝕥...........
Ik ben Matthijs Santman en ik heb vorig jaar de studie Social Work afgemaakt. Daarnaast ben ik al werkzaam geweest bij een mbo-opleiding als studentbegeleider. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met (gamende) jongeren en de uitdagingen die binnen school en daarbuiten de persoonlijke groei in de weg kunnen zitten.
Ik woon samen met mijn vriendin en twee katten en in mijn vrije tijd speel ik Ultimate Frisbee en mag ik zelf ook graag gamen.

‘Het leven is Multiplayer’
Het leven zit zo in elkaar dat de uitdagingen die je tegenkomt niet altijd alleen op te lossen zijn. Het is oké om hierbij hulp te vragen en te krijgen.

Het vergeten kind

03-02-2023

Het vergeten kind
Deze week staat in het teken van Het Vergeten Kind waarbij er specifiek aandacht gevraagd wordt voor jongeren die in de residentiële jeugdzorg verblijven en losgelaten worden op het moment dat ze daar nog niet klaar voor zijn. Voor veel jongeren met jeugdzorg zorgt de overgang naar volwassenheid voor stress. Uiteraard hebben wij allen de #petitie ondertekend en zijn wij vandaag aanwezig bij de afsluiting van de Week van Het Vergeten Kind; een inspirerende bijeenkomst voor jeugdzorgprofessionals waar ook de Hartenhuis Awards worden uitgereikt.
Heeft u de petitie nog niet ondertekend? Doe het vandaag nog! https://petitie.hetvergetenkind.nl/

Act4kids X-Tense

31-01-2023

𝐀𝐂𝐓4𝐤𝐢𝐝𝐬 𝐭𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞
Gisteren is het eerste therapie traject gestart! Onze gedragswetenschapper Sabine van der Kolk, MSc is gecertificeerd ACT4kids therapeut.
𝑾𝒂𝒕 𝒊𝒔 𝑨𝑪𝑻4𝒌𝒊𝒅𝒔?
ACT staat voor #Acceptance and Commitment Therapy en ACT4kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen en jeugdigen en sluit aan bij de psychologische en neurologische ontwikkelingen van kinderen en jeugdigen.
Het ACT4kids-model is de basis van waaruit de ACT4kids therapeut werkt. Het werkt 3-ledig:
❣ Het analyseren van de verschillende functies, processen en andere factoren die in en rondom het kind of de jeugdige spelen.
❣ Het onderzoeken welke ACT-vaardigheden het kind of de jeugdige zou kunnen versterken tijdens de begeleiding. Dit geeft de therapeut een verklaringsmodel voor de totstandkoming en instandhouding van niet werkende gedragspatronen en helpt het de therapeut bij het opstellen van begeleidingsdoelen en het toekomstplan.
❣ In de uitvoering geeft de therapeut door gebruik van het model vorm aan elke sessie met terugkerende elementen als het eiland en het kruispunt en geeft het kinderen, jongeren en hun ouders handvatten in de toepassing van ACT4kids in hun dagelijks leven.
Voor meer informatie klik je op onderstaande link:

AVG-proof

25-01-2023

𝐌𝐨𝐞𝐢𝐭𝐞𝐥𝐨𝐨𝐬 𝐚𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧!
Op onze (vernieuwde) website kun je nu moeiteloos aanmelden. Geheel AVG proof en zo efficiënt mogelijk! Benieuwd? Klik op de onderstaande link.
Mocht je een casus willen overleggen voordat je een aanmelding doet? Dit is nog steeds mogelijk! Neem dan even contact op met Floor via 06 21 92 79 40.

Stil Yorneo

17-01-2023

Ook wij zijn stil...
Onbeschrijfelijk. Onze gedachten gaan uit naar alle betrokkenen, familieleden, vrienden, collega's en cliënten. Onze gedachten zijn bij Yorneo 🖤

Maak kennis met Sander

13-01-2023

𝕄𝕒𝕒𝕜 𝕜𝕖𝕟𝕟𝕚𝕤 𝕞𝕖𝕥...........
Hoi, ik ben Sander en ik ben sinds 1 januari begonnen als jeugd- en gezinsagoog bij X-Tense. Ik ben hiervoor zowel hulpverlener als casemanager geweest. Hierdoor heb ik veel geleerd over jeugdigen en hun gezinnen en ik heb veel zin om dit bij X-Tense in de praktijk te brengen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en wandel ik met mijn hond. Wie weet tot ziens! 

Lees niet verder

11-01-2023

𝐏𝐚𝐬 𝐨𝐩 𝐭𝐰𝐞𝐞 𝐥𝐞𝐮𝐤𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬!
Klik op onderstaande link voor de volledige vacatureteksten:
https://lnkd.in/eBMNWkBv

Maak kennis met Marcel

09-01-2023

𝕄𝕒𝕒𝕜 𝕜𝕖𝕟𝕟𝕚𝕤 𝕞𝕖𝕥...........
Hoi,
Ik ben Marcel, sinds 1 januari aan het werk bij X-Tense. Na 9 jaar diverse functies bekleed te hebben bij een ICT bedrijf ben ik nu een nieuwe uitdaging aangegaan in de zorg in de functie van controller. Waar ik me voornamelijk mee bezig houd zijn de financiën binnen X-Tense, maar ik heb ook nog andere dingen in mijn taken pakket zitten. Verder ben ik woonachtig in Ten Boer samen met mijn vriendin en heb ik drie kinderen (15, 12 en 5 jaar oud). In mijn vrijetijd ga ik graag tennissen en ben ik voetbal en F1 kijker.

Volkswagen Up!

06-01-2023

Vandaag zijn onze auto’s beplakt met mooie stickers. Super trots dat onze jeugd- en gezinsagogen nu rondrijden in onze mooie auto’s met reclame.

Maak kennis met Femke

04-01-2023

𝑴𝒂𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒏𝒏𝒊𝒔 𝒎𝒆𝒕... 𝑭𝑬𝑴𝑲𝑬
Hee,
Ik ben Femke Hartstra en sinds december 2022 werkzaam bij X-Tense. Ik heb een aantal jaren geleden mijn opleiding Social Work afgerond en ben 4,5 jaar werkzaam geweest op een woongroep als begeleider. Daarnaast boetseer ik elke week bij het Hamelhuys in Groningen. Een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten.
Ik geniet van het werken met mensen en nadenken over hoe dingen toch kunnen werken. Daarnaast hou ik van creatief bezig zijn en nieuwe dingen leren.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. 

Gelukkig 2023

31-12-2022

𝑭𝒊𝒋𝒏𝒆 𝒋𝒂𝒂𝒓𝒘𝒊𝒔𝒔𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈!
Vanuit X-Tense willen wij iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen. Een mini terugblik in de video, maar er was natuurlijk zoveel meer. Wij zijn super trots op het team en op alle mensen die wij in 2022 hebben mogen bijstaan!
Wij willen nogmaals iedereen enorm bedanken voor de fijne samenwerkingen. Op naar een prachtig 2023!

Fijne feestdagen

25-12-2022

𝐅𝐢𝐣𝐧𝐞 𝐟𝐞𝐞𝐬𝐭𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧!
Wij willen iedereen bedanken voor het jaar 2022. Voor de fijne samenwerkingen, gesprekken, resultaten, out of the box oplossingen en ga zo maar door.
Gisteren hebben wij de kerstborrel gehad met het team en oh wat zijn we trots! Dankbaar voor het warme team, het team wat X-Tense maakt. Het team wat zich dag in en dag uit inzet vanuit passie.
Ook zijn wij trots op de kinderen, jeugdigen, gezinnen en ouderen die wij hebben mogen ondersteunen dit jaar. De stappen die zij hebben gemaakt, de groei die wij mochten meemaken met hen.
Wij wensen iedereen heerlijke feestdagen en een gezond, gelukkig 2023. Op naar weer een jaar vol samenwerkingen, successen en mogelijkheden!

Nieuwe website X-Tense

20-02-2022 

𝙉𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙬𝙚𝙗𝙨𝙞𝙩𝙚!!
Eindelijk staat onze nieuwe website online! 🎉 Achter de schermen is er hard gewerkt om onze website in een nieuw jasje te steken. Een van de grootste veranderingen is dat aanmeldingen niet meer over en weer over de mail hoeven te gaan, maar direct via onze website (AVG-proof) ingevuld kunnen worden. Ook staat ons gespecialiseerde aanbod beter geordend met meer informatie.
Neem een kijkje op onze gloednieuwe website www.x-tense.nl 😊

Tijdschriften gezocht

15-12-2022

TIJDSCHRIFTEN GEZOCHT!
Voor X-Tense ben ik op zoek naar tijdschriften voor kinderen en jongeren. Heb je nog iets liggen wat ik op kan halen, of wat je langs kunt brengen? Laat het vooral even weten!

X-Tense Act4kids partner

15-12-2022

Doelen stellen!
Dit jaar wilde ik mij specialiseren in een vorm van therapie. Hier heb ik van het Recruitmenthuis en X-Tense alle ruimte toe gekregen. Ik heb mij gespecialiseerd als ACT4kids therapeut. Een waardevolle opleiding onder leiding van Monique Samsen met een leuke groep mensen en wat ik nu bij X-Tense in de praktijk kan brengen.
Wie heeft er leuke tips voor aankomend jaar?

Training veilig thuisbezoeken

12-12-2022

𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐬𝐛𝐞𝐳𝐨𝐞𝐤𝐞𝐧
Vorige week dinsdag hebben wij met het hele team de training veilige huisbezoeken mogen volgen bij het POTC (politie opleidings- en trainingscentrum) te Zuidlaren. Deze mooie training werd verzorgd door Praktikos . Allereerst super bedankt voor deze waardevolle training!
Een middag en avond waarin we mochten oefenen met hoe wij veilig op huisbezoek kunnen gaan in risicovolle situaties. Hoe handel je? Hoe zorg je dat een ieder veilig is en zich veilig voelt? Waar liggen de grenzen van je collega's en de organisatie? Hoe verkrijg je op veilige wijze informatie?
Wij zijn zeer enthousiast en hebben een enorm leerzame middag en avond mogen genieten. Vanochtend tijdens de weekstart, met het terugblikken op de training, kwamen onderstaande punten naar voren. Daarnaast de mooie boodschap: "wij gunnen elke hulpverlener in welke branche dan ook deze waardevolle training".
Praktikos nogmaals enorm bedankt!

Sinterklaas bij X-Tense

02-12-2022

𝕾𝖎𝖓𝖙𝖊𝖗𝖐𝖑𝖆𝖆𝖘
Sinterklaas is ook X-Tense niet vergeten! Hij en zijn piet zijn speciaal langsgekomen om voor de kindertjes van alle collega's een cadeautje te brengen. Wat hebben we genoten van die blije gezichtjes! Alle collega's werden ook nog even in het zonnetje gezet.
Onze speciale dank gaat uit naar Sint en Piet!
🎁🎁

Adopteer een verlanglijstje

28-11-2022

🎁𝑨𝒅𝒐𝒑𝒕𝒆𝒆𝒓 𝒆𝒆𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒍𝒂𝒏𝒈𝒍𝒊𝒋𝒔𝒕𝒋𝒆!🎁
Lutje Geluk heeft een hartverwarmende actie! Namelijk adopteer een verlanglijstje voor een kind wat leeft onder de armoedegrens tijdens de feestdagen in Groningen.

Maak kennis met Oscar

25-11-2022

𝕄𝕒𝕒𝕜 𝕜𝕖𝕟𝕟𝕚𝕤 𝕞𝕖𝕥...........
Hey! Ik ben Oscar Hooi en woon in Groningen. Sinds 1 november ben ik werkzaam bij X-Tense als jongerencoach. In combinatie met coaching geef ik ook agressie- en emotieregulatietrainingen en werk ik met kinderen en jongeren aan hun weerbaarheid. Vanuit mijn passie bied ik kinderen en jongeren de ondersteuning en begeleiding die zij nodig hebben bij het behalen van hun doelen. Dit doe ik mede doormiddel van het bieden van handvatten die kinderen en jeugdigen helpen om te gaan met problemen die zij ervaren, maar ook om te gaan met agressie of onzekerheid. 

Maak kennis met Fenna

22-11-2022

𝕄𝕒𝕒𝕜 𝕜𝕖𝕟𝕟𝕚𝕤 𝕞𝕖𝕥...........
‘’Geloof dat je het kunt en je bent halverwege!’’He Hoi, mijn naam is Fenna Bakker en ik woon samen met Robbie en onze 2 wondertjes van kinderen in Hoogezand. Ik volg de opleiding HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de NTI te Leiden en mag nu in mijn laatste jaar in de praktijk met het geweldige team van X-Tense meelopen als Jeugd - en gezinsagoog i.o. Ik ben hier vol enthousiasme aan begonnen en weet nu al dat ik hier nog veel kan leren en helemaal op mijn plek zit!Samen kijken naar oplossingen, ook daar waar anderen opgeven. Ik zal geen uitdaging uit de weg gaan. Immers doorzettingsvermogen is 19 keer falen en de 20e keer slagen. Ik hoop samen met het team van X-Tense nog veel kinderen/jeugdigen en gezinnen te kunnen begeleiden naar een toekomst die zij verdienen!

De week tegen kindermishandeling

17-11-2022

𝔻𝕖 𝕨𝕖𝕖𝕜 𝕥𝕖𝕘𝕖𝕟 𝕂𝕚𝕟𝕕𝕖𝕣𝕞𝕚𝕤𝕙𝕒𝕟𝕕𝕖𝕝𝕚𝕟𝕘
‘Praat met elkaar’. Dat is het thema van de 10de editie van de Week tegen KindermishandelingPraten over kindermishandeling is niet altijd gemakkelijk. Als professional weet je niet altijd hoe je het gesprek moet aanvliegen, is er twijfel of je het wel goed ziet of denk je dat jij het allemaal zelf hoort te weten. En wanneer is het juiste moment om erover te praten?

Welkom nieuwe medewerkers

16-11-2022

𝕌𝕚𝕥𝕓𝕣𝕖𝕚𝕕𝕚𝕟𝕘 𝕧𝕒𝕟 𝕠𝕟𝕤 𝕥𝕖𝕒𝕞!
Wij zijn ontzettend blij en trots dat juanita anches, Oscar Hooi en Fenna B. ons team komen versterken! 𝕎𝔼𝕃𝕂𝕆𝕄! Binnenkort zullen zij zich uitgebreid aan u voorstellen!

Sint Maarten bij X-Tense

11-11-2022

Sιɳƚ Mααɾƚҽɳ
Wij wensen alle kinderen een geweldige Sint Maarten! Hard gewerkt om met een mooie lampion van deur naar deur te gaan en voor iedereen te zingen! 🎶Wij zijn er ook klaar voor! Kom langs!

Boksend opvoeden Emotie- en agressieregulatie training

27-10-2022

ℍ𝕖𝕥 𝕒𝕒𝕟𝕘𝕖𝕧𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕟 𝕛𝕖 𝕘𝕣𝕖𝕟𝕫𝕖𝕟 𝕚𝕤 𝕘𝕠𝕖𝕕 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕛𝕖𝕫𝕖𝕝𝕗 𝕞𝕒𝕒𝕣 𝕠𝕠𝕜 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕟𝕕𝕖𝕣!
Aanbod regulatietrainingen X-Tense!

Hey jij daar, vacature alert

21-10-2022

𝕍𝔸ℂ𝔸𝕋𝕌ℝ𝔼 𝔸𝕃𝔼ℝ𝕋!!
Ben jij een GZ-psycholoog met ervaring binnen Kind en Jeugd en wil jij jouw kennis en expertise inzetten om het leven van het kind en het bijbehorende systeem de juiste richting te geven? Dan zoeken wij jou! X-Tense is een jonge organisatie met een hecht team met een ongekend goede werksfeer waar je blij van wordt!

Quote

17-10-2022

𝕏-𝕋𝕖𝕟𝕤𝕖 𝕔𝕣𝕖ë𝕖𝕣𝕥 𝕞𝕠𝕘𝕖𝕝𝕚𝕛𝕜𝕙𝕖𝕕𝕖𝕟 𝕨𝕒𝕒𝕣 𝕠𝕟𝕞𝕠𝕘𝕖𝕝𝕚𝕛𝕜𝕙𝕖𝕕𝕖𝕟 𝕫𝕚𝕔𝕙 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕕𝕠𝕖𝕟!

Werkgeluk

13-10-2022

“ℕ𝕖𝕖𝕞 𝕛𝕖 𝕜𝕚𝕟𝕕𝕖𝕣𝕖𝕟 𝕞𝕖𝕖 𝕟𝕒𝕒𝕣 𝕛𝕖 𝕨𝕖𝕣𝕜𝕕𝕒𝕘”
Voor veel ouders is het elke dag weer een uitdaging om werk en gezin te combineren. Daarom heeft X-Tense iedere woensdag een “Neem je kinderen mee naar je werkdag”!Naast dat het supergezellig is, brengt het ook een lach op ons gezicht.Ook kent iedereen onze kantoorhond ‘Marley’ natuurlijk al, maar zo nu en dan nemen de werknemers ook hun hondje mee wanneer het even nodig is. ❤️-Werkgeluk-❤️

Teamdag X-Tense

10-10-2022

˜”*°•.˜”*°•𝕋𝕖𝕒𝕞𝕕𝕒𝕘•°*”˜.•°*”˜
Afgelopen vrijdag hebben Sabine van der Kolk, MSc en Sylvia Schrader een fantastische teamdag georganiseerd! De ochtend stond in het teken van verdieping en kennisoverdracht. We hebben met behulp van het informatiepakket van de Augeo Foundation de meldcode doorlopen. Na een heerlijke lunch was het tijd voor actieve ontspanning. De middag stond in het teken van probleemoplossend werken. In een ongedwongen sfeer hebben we doormiddel van spellen aan teambuilding gewerkt. We hebben de dag afgesloten met een fantastisch heerlijke maaltijd, gemaakt door Sylvia.Sabine en Sylvia, bedankt voor deze prachtige dag! ❤️

Meer nieuws?

Klik hier